Påmeldingsfunksjon (medlemmer kan melde seg på kurs, dugnader eller andre tilstelninger)

Våre mest besøkte:

Norges Bibelkirke

Rabakoret

Norges Kirkesangforbund

Hardangerkoret

Få dine egne nettsider på 1-2-3

Publisert: 08.05.2011

Test løsningen - det er klart til uttesting på 5 sekunder. Klikk her for å få din egen testbase.

Minorg.no er en avansert publiseringsløsning som er enkel å bruke til flere formål. Enten som nettsted for å dele informasjon, eller for å administrere medlemslister med innmelding, påmelding til arrangement og enkel nettbutikk - alt med betalingsløsning klar til bruk. Det er derfor blitt den foretrukne løsningen for flere idrettslag, klubber, kor, korps, båtforeninger, borettslag og andre organisasjoner eller private.

Ved behov i oppstarten bistår vi deg - og det uten at det koster deg noe ekstra!

Jeg vil prøve en demobase

Se på den varierte funksjonaliteten som finnes i løsningen:

En kan opprette e-postredaktører. Det vil si at brukere som ikke er veldig datavant kan sende innhold til artikler fra mail og få automatisk publisert dette innholdet. E-postredaktør støtter spesialformatering av skrift, opptil flere bilder og PDF-vedlegg.

Innmeldingsfunksjon hvor medlemmer selv melder seg inn i organisasjonen og selv vedlikeholder sin informasjonen (telefonnummer, e-postadresse og adresse).

 

Utsending av PDF-faktura for kontingent. Fakturagenerator som automatisk lager faktura til flere medlemmer om gangen og mulighet for KID-behandling fra Nets.

Ressurskalender hvor medlemmer kan bestille reservasjon av en ressurs. Automatisk utsending av bekreftelse med kalenderoppføring til iPhone eller Outlook.

Infoskjermer. Du kan lage presentasjoner med bilder og tekst. Det kan også automatisk hentes og presenteres informasjon fra kalenderen.

Kalender på forsiden som viser planlagte arrangement fremover. Om du vil kan denne kalenderen automatisk hente ut informasjon fra en Google kalender.

Vi tar backup av all informasjon hver natt - så om dere skulle være uheldige å slette noe så kan vi finne det igjen.

Det er automatiske rutiner for å legge sidene deres inn i Google søkemotor. Og sidene er optimalisert for økt treffsik kerhet hos Google eller andre søkemotorer.

Abonnementfunksjon der medlemmer eller andre interesserte kan abonnere på artikler og vedlegg som legges inn.

Mulighet for å opprette bildegallerier, hvor bildene blir automatisk skalert ned fra digitalkamera til en passelig internettstørrelse.

Du kan enkelt skru på liker-knapp og kommentarfelt fra Facebook på artikler.

SMS funksjonalitet, hold alle dine medlemmer oppdatert ved å sende påmeldinger, informasjon om aktiviteter eller endringer via SMS. 

Påmeldingsfunksjon (medlemmer kan melde seg på dugnader eller tilstelninger)

Passordbeskyttelse av innholdsfeltet på artikler eller  legg ut artikler på medlemsforumet som kun er tilgjengelig for medlemmer.

Om dere ønsker får dere sidene presentert på eget domene på internett.

Alt dette og inkludert i prisen er også gratis support! Kr 350,- pr md + 0,- i etablering (eks.mva)

Nettbutikk og Betalingsløsning (visa/mastercard o.l.) er integrert - klar til bruk. Det vil si at dere kan motta betaling for påmeldinger til arrangement og innmeldinger/kontingent automatisk via PayPal. Utenom er det også laget funksjonalitet for en enkel nettbutikk.

 

Nettbutikk og Betalingsløsning er klar for integrasjon mot Vipps.